Nieuwe release LAVS 4.4.1 gepland op 26 november

Op dinsdag 26 november staat er een nieuwe release van het Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS) versie 4.4.1 gepland. In deze release is er een aantal performance verbeteringen opgenomen. En worden er verschillende foutmeldingen opgelost.

Performance verbeteringen

De release 4.4.1 levert een performance verbetering op. Zoals het verhogen van de snelheid bij het openen van projecten bij meerdere databaseaanvragen. En op verzoek van de gebruikers is de timeout van 15 minuten naar 30 minuten verhoogt.

Opgeloste foutmeldingen

Het LAVS gaf verschillende onterechte foutmeldingen. Met deze release worden deze niet meer getoond. Onder andere bij het invoeren van toevoegingen aan het adres in combinatie van een letter en een cijfer. En ook bij het accorderen van een verwijderopdracht, wanneer de hoeveelheid niet volledig was ingevuld, wordt de ‘null’ foutmelding niet meer getoond. Na de release geeft het LAVS aan welke bron(nen) nog niet volledig is ingevuld.

LAVS op 26 november tijdelijk niet beschikbaar

Tijdens de update van versie 4.4.1 is het LAVS vanaf 17.00 uur niet beschikbaar. Naar verwachting is het LAVS vanaf 22.00 uur weer bereikbaar.
Zodra het LAVS weer beschikbaar is, volgt er een melding op deze website.

Releasenotes

Een volledig overzicht van alle wijziging van de release versie 4.4.1. lees je in de releasenotes.